يکشنبه ١٧ تير ١٤٠٣

تاریخچه و معرفی

 

  مرکز علم و فناوری اقتصاد مقاومتی با هدف توسعه مطالعات و پژوهش های بنیادین و کاربردی در حوزه اقتصاد به ویژه اقتصاد مقاومتی و در پاسخ به نیاز آموزشی و تربیتی جامعه از نیمه دوم سال 1402 از دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) منفک و در ساختار و هویت جدید با عنوان دانشکده و پژوهشکده اقتصاد مقاومتی به فعالیت­های خود ادامه می­دهد. تلاش این دانشکده و پژوهشکده در راستای جریان سازی علمی در زمینه بسط و ترویج دانش اقتصادی مبتنی بر تعالیم اسلامی و حل مسائل اقتصادی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در راستای ایجاد نظام اقتصادی در تراز انقلاب اسلامی است. مهمترین حوزه­ های تمرکز پژوهشی و آموزشی این دانشکده و پژوهشکده شامل اندیشه و مبانی اقتصاد اسلامی و الگوی اقتصاد مقاومتی، اقتصاد دفاع، امنیت و پدافند اقتصادی، اقتصاد سیاسی بین­ الملل، اقتصاد کلان و پیشرفت اقتصادی و اقتصاد انفال و منابع طبیعی می­باشد. این دانشکده و پژوهشکده از ظرفیت اساتید و پژوهشگرانی با تحصیلات در مقطع دکترای علوم اقتصادی و با گرایش­هائی نظیر پول، اقتصاد اسلامی، تجارت بین­الملل، توسعه اقتصادی، انرژی، اقتصاد نفت و گاز، اقتصاد سلامت بهره­مند بوده و با شبکه گسترده و متنوعی از اساتید و پژوهشگران متعهد از سایر مراکز علمی و دانشگاهی فعال در زمینه اقتصاد اسلامی و اقتصاد مقاومتی تعامل و همکاری نزدیکی دارد.  

همچنین براساس آخرین ارزیابی علمی که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در سال تحصیلی 1397-1398 در خصوص رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران انجام داده است، دانشگاه جامع امام حسین(ع) جزء 10 دانشگاه برتر کشور معرفی شده است. برهمین اساس در معیار تسهیلات علمی اولین و برترین دانشگاه کشور شناخته شده و در معیار فعالیت های اجتماعی-اقتصادی رتبه سوم، در معیار وجهه بین المللی رتبه چهارم و در معیار آموزش رتبه هفتم را در بین کلیه دانشگاه های جامع کشور کسب نموده است. (لینک گزارش ISC)

مزایای تحصیل در دانشکده اقتصاد مقاومتی:

علاوه بر حمایت ها و پشتیبانی های مرسوم دانشگاه ها، دانشکده اقتصاد مقاومتی از فعالیت آموزشی و پژوهشی دانشجویان، حمایتهای زیر را به عمل می آورد:

1) کلیه دانشجویان علاقمند به فعالیت پژوهشی می توانند در پروژه های تحقیقاتی مراکز علم و فناوری که زیر نظر اعضای هیات علمی دانشکده انجام می شود همکاری نمایند و حق الزحمه پژوهشی کامل دریافت نمایند.

2) دانشجویان نخبه، علاقمند و حائز شرایط، جهت طی فرآیند استخدام به گزینش سپاه معرفی می شوند.

3) دانشجویانی که پایان نامه و رساله خود را به حل مسائل اولویت دار و کاربردی مطابق نقشه راه مصوب مراکز علم و فناوری دانشکده اختصاص دهند می توانند از حق الزحمه و یا بنا به مورد کسر خدمت و یا جایگزین خدمت نظام وظیفه برخوردار شوند.

4) با عنایت به وابستگی سازمانی این دانشگاه به سپاه پاسداران و حاکمیت کشور، کلیه موضوعات علمی مورد بحث در این دانشکده مسأله محور و کاربردی بوده و اثرات آن مستقیماً به محل کاربرد آن در سطوح محلی و کلان کشور می رسد.


«نشــریات عــلــمی دانشــکده»

#

LinE_IHU
samaneh
line2

آدرس: تهران – بزرگراه شهید بابایی – دانشگاه جامع امام حسین(ع) –پردیس مرکزی – دانشکده و پژوهشکده اقتصاد مقاومتی

تلفن تماس:
ریاست دانشکده: 02174188773
مدیریت آموزش دانشکده: 02174188750
پست الکترونیکی: emi@ihu.ac.ir

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام) می باشد.